Всесвітній день здорового харчування відзначається щороку 16 жовтня з метою залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Адже здорове харчування – це не тільки гарне самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.
Все наше життя підпорядковується певним законам. Тому цілком природно, що і стосовно харчування існують закони. Адже харчування є невід’ємною частиною нашого життя.
ДЕНЬ ДРУГИЙ
І не випадково, саме сьогодні викладачем професійно - теоретичної підготовки Гудованою М. П.було проведено відкритий бінарний урок з технології приготування їжі та біології на тему:" Правила здорового харчування " з учнями групи 3.
Мета уроку: ознайомити учнів із поняттями " продукти харчування", " раціональне харчування", визначити залежність здоров'я людини від впливу на нього продуктів харчування; виховувати прагнення берегти своє здоров'я, як найдорожч
...
Читать дальше »
|
На засіданні методичної комісії класних керівників та майстрів виробничого навчання були обговорені особливості створення простору національних цінностей як виховного пріоритету закладу в умовах пандемії та можливості використання ІКТ у вдосконаленні виховної роботи з патріотичного виховання.
|
Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Тільки висококваліфікований кухар, кондитер здатен зробити зі звичайної страви шедевр, витвір мистецтва, вклавши в нього весь свій талант та майстерність.
Вже стало гарною традицією в ДНЗ " Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей" проводити тиждень професії «Кухар, кондитер». Професійний тиждень — це одна із форм роботи, що містить цілеспрямовану, колективну, індивідуальну, практичну діяльність педагогів, учнів спрямовану на підвищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.
ДЕНЬ ПЕРШИЙ
Сьогодні, 18 жовтня відбулось урочисте відкриття тижня.
Кожен народ має свої традиції та національні страви, тому з метою поваги та любові до власного народу та патріотичного виховання учні
з цікавістю та старанністю оформили інформаційний стенд "Рецепти кухарів".
Не менш цікавою є виставка літературних видань :" Професія "Кухар;кондитер не ремесло, а мистец
...
Читать дальше »
|
Навчальна їзда з учнями групи 31.
Майстер виробничого навчання з практичного водіння Максимів М. В.
|
ДНЗ "Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей" запрошує випускників 9 та 11 класів на навчання.
Профорієнтація у загальноосвітніх школах Чортківського району: с.Оришківці, с.Гадинківці, с.Пробіжна, с.Товстеньке, с.Кривеньке, с.Чорнокінці, с.Колиндяни, с.Клювинці, с.Вікно, с.Красне, с.Яблунів.
| |