9:24 AM
Тиждень професії. День перший.
Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Тільки висококваліфікований кухар, кондитер здатен зробити зі звичайної страви шедевр, витвір мистецтва, вклавши в нього весь свій талант та майстерність. Вже стало гарною традицією в ДНЗ " Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей" проводити тиждень професії «Кухар, кондитер». Професійний тиждень — це одна із форм роботи, що містить цілеспрямовану, колективну, індивідуаль­ну, практичну діяльність педагогів, учнів спрямовану на під­вищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів. ДЕНЬ ПЕРШИЙ Сьогодні, 18 жовтня відбулось урочисте відкриття тижня. Кожен народ має свої традиції та національні страви, тому з метою поваги та любові до власного народу та патріотичного виховання учні з цікавістю та старанністю оформили інформаційний стенд "Рецепти кухарів". Не менш цікавою є виставка літературних видань :" Професія "Кухар;кондитер не ремесло, а мистецтво". Захоплююча професія кулінара приносить людині велике задоволення: вона дає йому можливість щодня переконуватися в необхідності і важливості своєї роботи. Якщо ви любите готувати, хочете придумувати нові, нікому не відомі страви, хочете годувати людей смачно і поживно – вибирайте професію кухаря! Для приготування кондитерських виробів, їх оздоблення – вибирайте професію кондитер! Кажуть, що справжній кухар – то унікальне поєднання багатьох талантів. Фантазія, вміння поєднувати продукти, створювати нові страви і прикрашати їх цінувалися завжди. Далі буде... 8-2.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg
Категорія: 2021 | Переглядів: 104 | Додав: horostkivdnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar