9:32 AM
Тиждень професії. День третій.
Кухар ; кондитер – це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того щоб творити. Кухар – це в першу чергу творець. Творець прекрасного, смачного, привабливого. ДЕНЬ ТРЕТІЙ У Міжнародний день кухаря і кулінара, що святкують 20 жовтня, був проведений ярмарок - розпродаж виробів власного виробництва, в якому взяли участь учні групи 23 з досвідченим майстром виробничого навчання Гриб С.С. Були представлені різноманітні вироби з дріжджового, пісочного, бісквітного і заварного тіста, еклери, трубочки, корзинки, тістечка. Працівники і учні ліцею в піднесеному настрої зустріли ярмарок. Він пройшов в дружній атмосфері, всі були приємно здивовані різновидом асортименту. Дякуємо Вам за смачні і приємні моменти, які ви сьогодні подарували всім нам! Проведення таких заходів є доброю традицією в нашому навчальному закладі вони сприяють популяризації професії "Кухар;кондитер " адже професійний кухар, як диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття. Далі буде... 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg
Категорія: 2021 | Переглядів: 99 | Додав: horostkivdnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar