Спрадавна українці були хліборобами, вони вміли вирощувати хліб, незважаючи ні на які негаразди. Навіть під час найгірших історичних подій золотився на ланах хліб, вирощений дбайливими натрудженими руками.
У третю неділю листопада в нашій країні відзначають День працівника сільського господарства. Оскільки професія, за якою готує спеціалістів наш заклад, має безпосереднє відношення до клопітливого процесу вирощення золотої пшениці, яка є основою запашного хліба, викладачі спецдисциплін, Слодобян Г.І. та Петрик А.М., організували святкову урочисту лінійку «Хай завжди буде хліб на столі». З вітальним словом до присутніх звернулась в.о. директора закладу, Павлик М.С. Учасники свята пригадали присутнім про значення хліба в житті кожної людини та цікавими обрядами та звичаями українського народу, пов’язаними із хлібом. Також викладачі підготували ліричне відео про наш заклад, який відомий серед людей як «кузня хліборобських кадрів». Насамкінець всі присутні змогли почастуватись смачним короваєм, випеченим дбайливими руками нашої Ганни Іванівни.
|